Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is de meest invloedrijke design- en interieurglossy van dit moment. EH&I is fraai vormgegeven, formidabel van omvang en signaleert de trends die er toe doen: in design, interieur, architectuur, industriële vormgeving, kunst en lifestyle.

Met ruim 250 pagina’s is Eigen Huis & Interieur een bron van actuele ideeën en prikkelende inspiratie. Ons blad wordt graag gelezen door mensen met bouw- en verbouwplannen, woonprofessionals, kunst en designadepten. EH&I-lezers zijn ondernemende mensen met smaak. Maandelijks beleven ze plezier aan mooi gefotografeerde reportages, verhalen over opmerkelijke interieurs, spraakmakende columns en frisse shoppings. De redactie heeft een internationaal perspectief, is vakmatig goed op de hoogte en hanteert een licht-opiniërende tone of voice. Dit alles maakt het EH&I-concept even veelzijdig als aantrekkelijk.

Naast een scherpe, internationale scope heeft Eigen Huis & Interieur ook doorlopend aandacht voor Nederlandse ontwikkelingen, zoals het befaamde Dutch Design.

Cover Eigen Huis & Interieur

contactgegevens

Eigen Huis & Interieur

http://www.eh-i.nl