deelnemers

Geweldig is het je passie voor design te delen met gelijkgestemden. Je laatste aankopen aan anderen te kunnen laten zien, hen te laten delen in je ontdekkingen, elkaar tips te geven over interessante exposities en af en toe samen iets te ondernemen buiten het reguliere programma om.

Met My first Design Collection richten we ons op deelnemers tussen 30 en 50 jaar met belangstelling voor design, met een beperkt of ruimer budget, met een Nederlandse achtergrond of een dubbel cultureel profiel. Iedereen die nog niet of aarzelend de eerste stappen heeft gezet in de richting van een eigen designverzameling. My first Design Collection verenigt beginnende verzamelaars die nieuw zijn in de wereld van design en verzamelen. Bij overaanmelding zal selectie plaatsvinden op verschillende criteria.

Als deelnemer ben je bij alle bijeenkomsten aanwezig en daardoor vorm je een hechte groep met de medecursisten. Je bouwt bij My first Design Collection aan een nieuw netwerk. Mogelijk wordt er in een volgende fase een platform gestart waarop deelnemers hun ideeën kunnen uitwisselen via een online community.