My first Art Collection

Heb je altijd al kunst willen verzamelen, maar vraag je je af hoe je daar eigenlijk aan begint? Denk je dat het je daarvoor aan know-how ontbreekt? Toe aan authentiek werk in huis in plaats van reproducties? Of koop je al af en toe kunstwerken en wil je een duidelijker visie ontwikkelen op je beginnende verzameling?

Deelname bedraagt € 550 per persoon (incl. de publicatie Beeldvertalen van Cor Blok). Inschrijven kan vanaf nu via het digitale inschrijfformulier op de website.

My first Art Collection is er voor iedereen met belangstelling voor beeldende kunst, met een beperkt of ruimer budget. Iedereen die nog niet of aarzelend de eerste stappen heeft gezet in de richting van een eigen kunstverzameling.

Tijdens elk trainingsprogramma van My first Art Collection krijgen maximaal 20 deelnemers de kans om de kunstwereld op een persoonlijke manier van binnenuit te leren kennen. In 12 bijeenkomsten die plaatsvinden in het weekend worden de deelnemers klaargestoomd tot verzamelaar van hedendaagse beeldende kunst.

Geweldig is het je passie voor kunst te delen met gelijkgestemden. Je laatste aankopen te kunnen laten zien, elkaar tips te geven over interessante exposities en af en toe samen iets te ondernemen. Ook de website van MfAC speelt hierin een rol. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om een persoonlijke webpagina te vullen met tekst en beeld over hun (beginnende) verzameling. Uitwisseling ontstaat door berichtjes te sturen, fan te worden van elkaar, vrienden uit te nodigen of een eigen recensie te plaatsen.

Aan het einde van het trainingsprogramma is de drempel om kunst te kopen een stuk lager geworden, ben je je meer bewust van je eigen smaak, heb je de benodigde kennis om vorm te geven aan je kunstverzameling en maak je deel uit van een nieuwe groep kunstverzamelaars.

Het trainingsprogramma kun je volgen in de steden: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen en Rotterdam.

Bijeenkomst My first Art Collection

contactgegevens

My first Art Collection

http://www.myfirstartcollection.com